Blanda löken med kycklingköttet och vänd i bbq-såsen och smaka av. Pulledchicken sliders (4 pers). 1 ½ dl bbq sås. Krydda klubborna med salt och peppar och antingen grilla på grilla (ca 30-40 min) eller baka i ugnen i ca 40 min på 130 grader. 2-3 msk äppelcidervinäger. ca 3-4 msk majonäs. Pensla med ägg och strö på sesamfrön och baka på 200 grader ca 5-8 min. Pulledchicken sliders (4 pers). 2 vitlöksklyftor 1 ½ dl bbq sås. 1/4 vitkålshuvud 2-3 msk äppelcidervinäger. ca 3-4 msk majonäs
Blanda löken med kycklingköttet och vänd i bbq-såsen och smaka av. Vi fick dessa små miniburgare fyllda med coleslaw och PulledBBQChicken på Kronfågels tillställning
Jag gjorde en pulledkyckling-variant i min Crockpot förra året, men den här idén fick jag av Fitmencook (@fitmencook på instagram) och den är betydligt enklare, kolla bara nedan
Inte mycket. Jag använde Hunts bbqsås för att den har en rätt markant vinägersmak, om man istället tar t ex Sweet Baby Rays så kommer det att bli bra sött och då kan man behöva ha i lite vinäger för att balansera smakerna
1-2 paket eller burkar hackade tomater av god kvalitet. 2-3 schalottenlökar, skalade och hackade eller strimlade. 2-3 lagerblad. 1-2 paket eller. 2-3 schalottenlökar. 2-3 lagerblad
Gillar dock att kunna använda hela kycklingen, inte mycket spill då inte. Pulled pork har jag gjort flera gånger, men förra helgen blev det Pulledchicken för första gången
Jag längtade lite efter grillsmaken så jag tänkte att man kanske kunde göra nachos med BBQ-sås. Men när jag gjorde dessa nachos så blev det en riktig wow-upplevelse
Inte för att vi inte gillade den gamla modellen, tvärt om, men denna har något som vi saknat tidigare och när vi nu lagat till vår premiärrätt så insåg vi att vi haft rätt hela tiden - ett glaslock är så mycket bättre att ha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.