Puh! Ett lyckat experiment
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Savoykåldolmar, 4-6 pers./12 dolmar
  • 1 savoykålshuvud, ca 800 g 600 g köttfärs, lammfärs eller viltfärs
  • 2 vitlöksklyftor, rivna/pressade
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk svartpeppar
  • ½ tsk ingefära
  • ½ dl hackad basilika
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 ägg
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 msk kinesisk soya
  • 1 msk kalvfond
  • 2-3 tomater, hackade
  • 100 g parmesanost, riven

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.