Och tänk på att om det börjar brinna så kväv elden med ett lock. Många förknippar nog rätten med enkla street serveringar som serverar i en pappstrut på en bakgata i London
Vegansk Fish ‘N’ Chips. På sikt kommer vi att ta in företagssponsorer för att kunna producera serien också, men bara så länge det inte kompromissar med innehållet och kvalitén
Lägg dem på ett fat med bakplåtspapper påoch häll på rapsolja. Hur som helst så har Fanny kommit på att man kan göra egna chipsoch det blir så sjukt gott och är så himla enkelt
Färgen på den färdigpanerade och friterade torsken blir därför gyllene aptitlig och verkligen något annat än bara den vanliga tempurasmeten som vi är vana med här hemma
Lägg ut chipsenpå en skärbräda eller på ett fat. Ät som tilltugg eller som en del på buffébordet. Toppa chipsenmed crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor
Så tog jag ut en och en form, skärde ut fiskpinnarna, panerade dem (först i ägg så i pofiber/kokosmjölblandningen) och stekte dem lätt i olivolja påmedium värme tills de blev läckert gyllenbruna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.