Skala och skiva potatisen. Täck baconbotten med potatisskivor, salta och peppra. Strö över den rivna osten, vitlök och smulad basilika och fortsätt att varva potatis, ost och kryddor
Skala och riv potatisen och parmesanosten grovt i en matberedare. Blanda potatis, parmesanost, basilika, körvel, timjan och maizenamjöl i en stor bunke
Koka potatisen mjuka, de skall inte gå i sönder. Blanda potatisen och den hackade purjolöken, rädisorna, gurkan försiktigt med dressingen och tillsätt gräslöken
Skala vinterpotatis och skär den i tärningar eller tunna skivor. Torka potatisen i en handduk. På så sätt slipper du stänk under stekningen och potatisen får en jämn stekyta
Jag hittade en burk konfiterade tomater som jag köpt i Rom och hade låtit vår kokta potatis bli lite för överkokt – så kom den italienska potatisen till
Skala och skiva potatisen. Smörj en avlång brödform och varva potatis och ostblandningen i formen. Grädda i ca 1½ timme tills potatisen är mjuk. Smaklig måltid 1 kg potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.