Häll i mjölk och filmjölk. Då lingonen är slut så får blåbär duga. Låt de stå i formen i några minuter innan de stjälps upp på galler och låt de kallna under bakduk
Kokosmjölkssmoothiemedblåbäroch banan. Mixa samman allt slätt, smaka av och häll upp i glas. 2-3 dl krämig kokosmjölk (uppvispad). 1-2 dl blåbär. 2-3 dl krämig kokosmjölk. 1-2 dl blåbär
Jag och min sambo David åkte till Gävle redan i fredags för att åka till Proteinbutiken för att hämta lite bars och drickor som de var snälla nog att sponsra oss med
(ett tips är att hälla i lite redning, det har en tendens att bli lite rinnigt ibland). När du stekt färdigt, häll i kokosmjölken, hacka sedan ner kycklingbuljongen
Amaranthmjöl och quinoamjöl t ex kan kännas lite bittert i smaken, och behöver blandas upp med något annat mjöl, och gärna någon sötma som honung eller agavesirap
Rör ihop smör, florsocker och marsanpulver till fyllningen med elvisp till en slät smet. Dom är mina absoluta favoritbullar tillsammans med dessa Cinnamon Rolls
Ingredienser är nu angivna med vikt, för att få ett ännu bättre och mer precist resultat. Nu är det med andra ord ännu enklare att lyckas med de här goda tekakorna
Idag lyxade jag till det liteoch testade att göra en lite nyttigare variant av paj som jag fyllde med rökt lamm, broccoli soltorkade tomater och fetaost och den blev väldigt populär hos herrarna i detta hus
Medlite smak av kola och choklad. I väntan på att jag ska våga borra i Stig Lindberg tallrikarna så har jag bakat lite så jag har något att fylla mitt kakfat med
Smoothie kan smaksättas hur man vill och smakar alltid lika fäscht och gott. Ingredienser Vaniljyogurt Banan Frysta hallon Frysta blåbär (Ingredienserna är efter smak, prova dig fram) Gör såhär * Häll i yougurt i en skål eller direkt i saftkannan
Speciellt en frusen, regnig och blåsig dag efter jobbet, visst vill man egentligen sätta sig till bords till den där perfekta och långkokta köttsoppan med klimp men allt hinns verkligen inte med vissa dagar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.