grekisk yoghurt eller kesella, frukt&bärsallad, hemgjord müsli med nötter, kanske någon form av proteinpannkakor eller plättar med keso och hemgjord chiafrö-sylt, kokta ägg, kalkon, tomat, avocado och mager ost
Ett enkelt och gott recept på tunna, frasiga, naturligt glutenfriapannkakor utan mjölmix. Glutenfria mjölmixer innehåller till största andel ren stärkelse
Hej på er. Hoppas ni haft en bra helg hittills. Själv var jag i Linköping igår och var med på en fitnessworkshop, arrangerad av bla Helene Ahlson och Petra Kardell, och Add Ice cream vad en av sponsorerna
Semlan, denna klassiker som de börjar sälja redan i november nuförtiden. Jag har egentligen aldrig varit speciellt förtjust i semlor, tycker de mest är torra och stabbiga och jag tror aldrig jag ätit upp en hel semla i hela mitt liv
Så gjorde jag. Först blandar jag alla ingredienserna till pizzabotten till en lagom konsistens (inte för rinnig bara) och fördelar hackad chili i ena hälften och persilja i andra hälften av smeten
Goda pannkakor – här har det redan försvunnit fem stycken från uppläggningsfatet. Ja, tänk så det kan vara – det finns inget recept för tunna pannkakor på bloggen
Att lyckas göra glutenfriapannkakor utan att använda färdiga mjölmixer är inte alltid helt enkelt. Åtminstone inte om man vill efterlikna ”vanliga” pannkakor – de flesta recept jag stött på och testat har varit helt utan alternativa mjölsorter (helt baserat på ägg, någon sorts mjölk och fiberhusk) alternativt gjorts på kokos- eller mandelmjöl
Bred ut 2 pannkakor på bakplåtspapper i en ugnsfast form. Pannkaka. Sätt på ugnen på 200 grader. Vispa äggvitorna till hårt skum tillsammans med lite fun light och bakpulvret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.