Någon mer än jag som ÄLSKAR frukost. För mig är det nog det bästa målet på dagen, jag skulle nog kunna leva på frukostmat resten av mitt liv (om man bortser från pepparlaxen från Wahlströms fiskbutik i Utvalnäs som jag berättat om tidigare)
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Semlan, denna klassiker som de börjar sälja redan i november nuförtiden. Jag har egentligen aldrig varit speciellt förtjust i semlor, tycker de mest är torra och stabbiga och jag tror aldrig jag ätit upp en hel semla i hela mitt liv
Så gjorde jag. Först blandar jag alla ingredienserna till pizzabotten till en lagom konsistens (inte för rinnig bara) och fördelar hackad chili i ena hälften och persilja i andra hälften av smeten
Mina syskon har vid ett flertal tillfällen ”hotat” att anmäla mig till Halvåtta hos mig. Jag erkänner att jag tycker om att kolla på programmet men jag skulle aldrig kunna tänka mig att ställa upp
Hejsan. Här kommer receptet på en grym bolognese som jag gjorde för ett tag sen, grymt god till bönpasta, LowCarb pasta, ris, bulgur, mathavre, matvete osv
Foto. Björn Tesch. Tadaaaa. Nej då, den här bloggen kommer aldrig dö. Den tar bara väldigt långa pauser. Jag har haft mycket jobb på sistone, vilket är kul men de sorgliga middagar som blir till efter att jag jobblagat mat en hel dag är icke värda att blogga om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.