Prinskorv med ingefärspäron och dipp
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 16 prinskorvar
  • 2 päron
  • 2 msk Arla® Smör-&rapsolja
  • 1 tsk malen ingefära
  • 1 msk klippt färsk gräslök
  • 2 dl Arla® gräddfil
  • 1 msk sötstark senap
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 16 prinskorvar 2 päron 2 msk Arla® Smör-&rapsolja 1 tsk malen ingefära 1 msk klippt färsk gräslök Gräddfilsdipp: 2 dl Arla® gräddfil 1 msk sötstark senap

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.