Vit mjuk chokladmousse toppad medjordgubbaroch yuzu curd. Jag valde att göra den vita chokladmoussen lätt syrlig med lite kesella för att den inte skulle bli översöt
Svenska solmogna jordgubbar är ju allra godast och de kan man ju äta med mjölk och socker eller en klick vispad grädde men de som finns att köpa i butik nu gör sig bäst med någonslags smaksättning
Marinaden är riktigt god att äta ihop med chokladmoussen så man kan om man vill hälla den över jordgubbarnaoch chokladmoussen eller hälla den i en serveringsskål och låta de som vill ta av den
Blanda alla ingredienser och fyll på med isbitar. Uteslut då vinet och tillsätt mer sockerdricka eller fruktsoda, alternativt använd ett alkoholfritt vin
Ett tips är att ha påsar eller handskar på händerna ochochmarsipanen på en skärbräda med plast på. Om du gör egen marsipan så så gör du en grop i mitten av marsipanklumpenoch häll i den färg du vill ha
Jag pyntade medjordgubbar på toppen och lite krisp. Ibland när man är på jobbet så kan man bara längta hem till en lugn kväll med god mat och ett glas vin
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Garnera medjordgubbar, citronmeliss och chokladhjärtan. Låt svalna och blanda med jordgubbspurén. En svalkande och fräsch sommardessert som vi bjöd goda vänner på häromdagen
Prova vit chokladmousse med balsammarinerade jordgubbaroch avgör. Eller servera den vita chokladmoussen med frukt eller bär och ät balsamgubbarna med lite vaniljglass
En klar favorit här hemma är den vita kladdkakan medjordgubbaroch krispig crumble, man skulle kunna kalla det en blandning mellan kladdkaka och smulpaj
Lägg bananslantarna tillsammans medjordgubbarnaoch fördela på foliearken. Börja med att skära ananasen i centimetertjocka skivor och skär samtidigt bort den träiga biten i mitten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.