Prinsesstårta med rababerkompott
Cupcakesfluffan
Cupcakesfluffan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 cm
  • Tårtbotten ( Obs för stor får marsipanlocket, men perfekt som boten till andra tårtor eller om du kavlar ut ett lock från sockerpasta eller marsipan och kan göra locket större.)
  • 4 ägg
  • 2 dl socker
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 dl potatismjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • Vaniljkräm
  • 5 dl mjöl
  • 10 msk snabb marsanpulver
  • 250 g rabarber
  • 250 g frysta
  • 1 dl socker
  • 1/2 tsk äkta vaniljpulver
  • 5 dl Visp
  • 1 färdigkavlat marsipanlock
  • Marsipanrosor och blad, finns att köpa färdigt om man inte vill göra egen, men jag använde mig av deras figurmarsipan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.