Prinsesstårta / bröllopstårts
Gottigottse
Gottigottse
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl socker
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 dl potatismjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 24 cm i diameter
  • ägg
  • och
  • 3 minuter Blanda övriga ingredienser i en annan bunke och blanda sen försiktigt ner mjölblandningen med äggblandningen med en slickepott till en jämn smet.
  • 30 minuter Låt kakan sen svalna helt
  • 1 1/2 dl mjölk
  • 1 1/2 dl vispgrädde
  • 3 msk socker
  • 1 msk majsstärkelse
  • 250 g rabarber ( färska eller frysta tinade)
  • 250 g jordgubbar ( färska eller frysta tinade)
  • 1 dl socker
  • 1/2 tsk äkta vaniljpulver
  • 4 dl grädde och blanda med halva vaniljkrämen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.