Prinsesstårta!
Kak-labbet
Kak-labbet
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 22 cm springform
  • 250 g ägg (ca 5 st)
  • 135 g strösocker
  • 15 g vaniljsocker (äkta)
  • 150 g vetemjöl
  • Hallonsylt
  • 400 g färska hallon
  • 330 g strösocker
  • 30 g färskpressad citronsaft
  • Krämgrädde
  • 4 st gelatinblad
  • 1 liten sats vaniljkräm (2,5 dl mjölk, 1/2 vaniljstång, 3 äggulor, 60 g strösocker, 20 g majsstärkelse, 12 g smör)
  • 4 dl vispgrädde
  •  
  • Vispad grädde att täcka tårtan med (före marsipanen)
  • 4 dl vispgrädde
  • 8 g äkta vaniljsocker
  • 15 g strösocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.