Tillsätt smöret och häll den varma blandningen över chokladen. Rör till en jämn tryffel. 1Blanda alla ingredienser till botten. 1Häll smeten i formen, jämna till ytan och sätt in formen i mitten av ugnen i 15–20 minuter
Dagen till ära tänkte bjuda på en enkel och fantastiskt god chokladtårta med fransk smörkräm. Blanda ihop de torra ingredienserna och rör sedan försiktigt ner dem i äggsmeten tills allt blandats väl
Skär varje längd i bitar så att de tillsamman stämmer överens med det antal receptet avser. 11 msk saft eller lite sylt och vattenBottnen 1 Värm ugnen till 225-250°C. Glasyren 1 Blanda florsocker med saft eller sylt och vatten till en jämn glasyr
Vispa äggvitorna till fast skum, tillsätt socker och ättikssprit och vänd ner rice krispies. Vispa ned grädden i äggkrämen lite i taget till en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.