Garneringen av fänkålsdill ochrostade, hela fänkålsfrön är inte bara kosmetisk. Rosta fänkålsfröna försiktigt i en torr stekpanna, och häl dem i en skål i väntan på att soppan ska garneras
Toppa salladen med rostade aubergineskivor, gyllenstekt halloumioch brödtärningar. Hetta upp lite ny olja och stek halloumitärningarna gyllene på båda sidor
Toppa salladen med rostade aubergineskivor, gyllenstekt halloumioch brödtärningar. Hetta upp lite ny olja och stek halloumitärningarna gyllene på båda sidor
Jag är egentligen rent ut sagt hjärtligt trött pårostade rotfrukter. Redan på idéstadiet blev jag förälskad i receptet, och det färdiga resultatet överraskade mig
Själv är jag (om ni inte redan läst er till det) grymt nöjd med denna soppa, som dessutom tack vare den rostade blomkålen får en betydligt snyggare beigebrun färgån vanlig vit blomkålssoppa
Stek i torr panna, några minuter på varje sida tills osten fått fin färg. Lagade en ny förrätt till fredagsmyset igår, oj vad god den blev♥Halloumiosten tillsammans med chili, citron, rostade pinjenötter och balsamico blev en ljuvlig kombo
Vi fick en sådan smaskig sås, eller dipp, på ICAs grillevent häromveckan. ½ dl rostade hasselnötter. Den passar till så mycket, som dipp till grönsaker och korv eller som god sås till diverse grillat
Jag fick tag på några paprikor till billigt pris och gjorde därför en härligt djupröd paprikasoppa. Det börjar bli kyligare ute och det börjar finnas billiga och goda rotsaker i våra affärer, det betyder tid för soppa
Lägg över i en liten kastrull och slå på grädde och fond. Knaperatekt rökt sidfläsk och gärna från Vindelns rökeri är otroligt gott till fiskrätter och blir liksom en extra liten krydddetalj som ger rätten lite lyxkänsla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.