Häll av fiskspadet från formen och strö över räkorna och gratängsåsen "Middagsklart" från Abba. Mixa de tinade ärtorna och rör ned tillsammans med potatisen
Forma biffar (blöt händerna mellan varje biff så fastnar det ej på händerna) å stek i medelvarm pannaStek i det som känns bäst (vi använde milda culiness, men det funkar med vilket fett som helst)
I have kept this going for a few hours, adding additional water when needed. Combine all ingredients together in a saucepan and heat over low heat until simmering
Ha ner hela smeten i pajformen. Receptet är ur Två systrars söta av Lisa & Monica Eisenman, 2005Pajdeg6 dl vetemjöl6 msk socker300 gram smör/margarin - laktosfritt alternativ finns2 nypor salt3-4 msk iskallt vattenKör alla ingredienser tillsammans tills det är en fin deg. Ta hälften av degen och tryck ut den i en pajform, sätt in i kylen i minst 30 minuter
Smörj en medelstorpajform och tryck ut degen i den. ) Dessutom har jag kokat ihop en tokläcker fransk köttgryta på högrev, svamp, apelsin och annat smaskelimumsigt, men den får ni vänta på till nästa inlägg
Fyll espressokoppar med chokladsmeten och ställ dem i en ugnsform. Separera äggulorna från äggvitorna. Jag gjorde i crème brule formar, räckte till 10 st
Resultatet – kladdkakan to die for. Gjord på ingredienser som inte bara är bukfylla, som ger dig lite extra protein och kolhydrater i en form som tar längre tid för kroppen att bryta ner än vanligt socker
Stressigt Stockholms- eller singelfenomen kanske. Som det ser ut i mina skåp hemma just nu finns kryddor i överflöd, en tryffelsalami, mjölk till latten, gryere och parmesanost, några kvisttomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.