en med ett skal av vit choklad, penslad med guldpulver och fylld med en passionsfruktsganache och en med ett skal av mörk choklad, ringlad färgad choklad i bottnet och fylld med hallon- och lakritsganache
Rör ner övriga ingredienser till kakan i det brynta smöret. Smörj en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 1Häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen ca 25 min. Värm hallon och florsocker 1-2 min i mikro och mosa ihop. 1Servera kladdkakan med hallongrädden och hallon
Det brynta smöret ger en fint nötig smak som tillsammans med flingsaltet blir rena smakchocken. Rör ner övriga ingredienser till kakan i det brynta smöret
Rulla i valfri topping, t ex frystorkade hallon, kokosflingor eller finhackade mandlar. Skär i bitar och rulla ev i lakritspulver och toppa med flingsalt
Blanda ihop riven kokosmed honung och lite kokosmjölk. Så skönt med sånna helger ibland. Jag gjorde även dessa, riktigt goda kokosoch chokladbars, gjorda på enbart bra ingredienser, vilket känns bra
Ingredienser Portioner. ca 30 st 50 g smör 3 dl strösocker 3 dl vispgrädde 1 1/2 dl ljus sirap 1 tsk vitvinsvinäger 1 krm salt Till garnering 1 tsk flingsalt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.