Tillsätt genast i smeten ihop med smöret och blanda allt väl. Jag har gjort nyttigare potatisvåfflor. Blir smeten för tjock späder du den bara med en skvätt mjölk
Börja med äppeltzatzikin. Blanda det tillsammans med yoghurt, honung och pressad vitlök. Låt stå i kylen medan du gör våfflorna för att smakerna ska mogna
Äntligen har jag fått till det där med att göra potatisvåfflor i våffeljärnet. Det här receptet gjorde jag först med ägg i samt med råriven potatis, men då blev inte raggvåfflorna knapriga
Jag hade kvar ris från en tidigare middag som jag använde dessutom hade jag kvar bacon från potatisvåfflorna och en bit kassler i frysen som behövde ätas upp
Blanda med de övriga ingredienserna, och grädda genast. Servera med löjrom, crème fraiche eller avhängd gräddfil och rödlök som fått dra i lite vinäger och en nypa socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.