Sänk värmen till medelhög. Fräs den blandade skogssvampen i smör tills den är gyllene. Fortsätt att tillsätta vatten, lite i taget under om-rörning, tills riset är mjukt men med en liten kärna i mitten
Toppa med grovhackade hasselnötter, persilja och rivet citronskal. Om såsen har blivit för lös skulle jag reda av med lite arrowrot eller potatismjöl utblandat i kallt vatten och hastigt koka upp grytan
Krydda med salt och peppar. Stek skogssvampen i smör och salta lätt. 1/2 l skogssvamp, jag använde blomkålssvamp men den är väldigt ovanlig tyvärr. 1/2 l skogssvamp, jag använde blomkålssvamp men den är väldigt ovanlig tyvärr
Apelsinstekt fläskkotlett med blandad skogssvampPortioner. Strimla fänkål och en av schalottenlökarna, koka möra i grädden och smaka av med salt, vitpeppar och det rivna skalet av apelsinen
Vi började med fördrink & lite råbiffscanape. Ta pilgrimmsmusslorna och spraya dem med lite olja. Skär fina kuber av grukan, lägg dem i en skål med lite salt på
Varva potatisen i en ugnsäker form med hyvlat smör och salt. Skogssvamp. Tärna äpplet och lägg i en skål tillsammans med citronsaft, socker och lite salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.