Dela potatisen och blanda med senapen. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1. Blanda ner ruccola, lite basilika blad 5. 1 påse ruccola
Viktigt med alla sådana här typer av potatissallader är ju att man häller på dressingen medans potatisen fortfarande är varm, då suger den åt sig alla goda smaker som allra bäst
Jättegod potatissallad som jag tyckte var riktigt god fast det var medruccola. Men denna gång gav ruccolan en smak som verkligen passade ihop med övriga ingredienser så det är ett måste i denna sallad
Om du kan räkna till ett är du nästan i hamn när det gäller den här potatissalladen. Strax före servering blandar du i sparris, kronärtskockshjärtan, oliver och ruccola, och vänder runt så allt blir väl blandat
Den här potatissalladen vänder du ihop med en vinägrett och det blir mycket fräschare, enligt mig. Jag är inte så mycket för potatissallader som är baserade på gräddfil eller creme fraiche
Lägg i ruccola sist (annars mjuknar den) och fördela sedan grönsakerna på brödet. 1 st ruccola. Blanda ihop vinäger, honung och olja till en dressing i en stor bunke
Spola med kallt vatten så att kokningen avstannar och skär varje sparris i tre bitar. Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigt fräsch
Ställ potatissalladen kallt. Börja med att vispa samman alla ingredienserna till marinaden. Lägg dem i en skål och häll över marinaden medan potatisen ännu är varm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.