Blanda samman crème fraiche, pesto och smaka av med salt och peppar. 3 msk röd pesto. Koka den rena men oskalade färskpotatisen mjuk, häll av vattnet och låt dem ånga av i kastrullen under hushållspapper
Potatissalladmed vegopuckar, grönsallad och morötter. På sommaren brukar jag göra en variant av denna potatissalladen, den passar bra till grillat och annan somrig mat
Dela potatisen och blanda med senapen. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Spola med kallt vatten så att kokningen avstannar och skär varje sparris i tre bitar. Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigt fräsch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.