4 800 g potatis 3 schalottenlökar 1/2 dl hackad dill och persilja 1 - 1 1/2 msk kapris Sås 1 msk vinäger 2 tsk fransk senap 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 krm socker 3 msk raps- eller olivolja 1 msk vatten Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Häll av kokvattnet och låt potatisen ånga av. Dela tomaterna och bryt osten i grova bitar. 1200 g fetaost. 10,5 st rivet skal och saft av citron. 11 dl svarta oliver. 11 dl repade oreganobladTvätta och koka potatisen. 1Skala och skiva löken. 1Blanda potatisen med olivolja, citronskal och saft, salt och peppar. 1Vänd ner lök, oliver, oregano och sist tomater och ost
Smula fetaostenoch blanda med tomater och örter. Skrubba potatisen och koka den mjuk i saltat vatten. Låt kallna helt och dela eventuellt potatisar som är lite större
Potatisarna med skal halveras på längden och skärs i smala båtar på längden. Fetaosten skärs i tunna flagor eller smulas över ocholiverna läggs på till sist
Om du kan räkna till ett är du nästan i hamn när det gäller den här potatissalladen. Strax före servering blandar du i sparris, kronärtskockshjärtan, oliveroch ruccola, och vänder runt så allt blir väl blandat
The post Rostad potatissalladmed grillade grönsaker ocholiver appeared first on. Ett trevligt tillbehör till grillningen som man gör i ugnen när köttet ligger på grillen, en sallad som har potatis och gott om grönsaker som smakar mycket
När kycklingen är helt klar, ta ut den ur ugnen och toppa medfeta ost och servera med cous cous. Fortsätt med att skära oliveroch lök tillsätt till resten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.