Frasbakad färskpotatis med löjrom och crème fraiche ca 750 g färskpotatis . solrosolja. flingsalt. späda salladsblad. rom, t ex löjrom . crème fraiche. hackad rödlök www.carolineikoket.com
Matjessilltallrik med brynt smör 4 hela matjessillfiléer, skurna i mindre bitar 400 g färskpotatis, kokt 4 ägg, kokta 1 kruka dill 1 kruka persilja 1 citron 2 dl gräddfil 100 g smör tunnbröd smör www.koket.se
Krämig matjessill med äpple, rödlök, ägg och smetana 4 2 ägg 1 förp matjessill (gärna delikatessmatjessill, à 270 g) 1/2 grönt äpple 1/2 rödlök 1 dl smetana salt peppar 1/2 kruka dill 4 skivor knäckebröd Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Matjessill med ägg, rödlök och creme fraiche Hacka gräslök. Smaka av med ev. Skala äggoch hacka dem. Koka ägg hårdkokt. Tillsätt creme fraiche och senap receptfavoriter.se
Matjessill med ägg, brynt smör och citroncreme Finhacka rödlök, gräslökoch dill. Rör ihop creme fraiche med citronsaft och en nypa salt. Smält smör i en kastrull på medelvärmewww.landleyskok.se
Matjessill med brynt smör, ägg och rödlök, 4 port Ät omedelbart. Hacka äggenoch strö sedan ägghack, lök och dill över sillarna. Vill man kan man lägga sillen på en bit kavring eller rågbröd Elsas Skafferi
Matjessill med mandelpotatis, ägg och brynt skaldjurssmör – en ny klassiker! Slå smörblandningen över sillen och toppa med den finhackade gräslöken. gräslök, finhackad. Koka äggen, mediumalltommat.se
Matjessill ”lerpotta” med brynt smör och rivet ägg Häll på varmt brynt smör och toppa sedan med dillcreme och det rivna ägget. Toppa potatisen med matjessill och rödlök www.koket.se
Matjessill med ägg, västerbottensost, brynt smör och kavring1Pocheratägg2 msk ättiksprit 12 % 4 ägg. 1Tillbehör80 g västerbottensost 1 äpple, royal gala gräslök 1,5 dl gräddfil www.koket.se
Norröna matjessill med äggcrème och gräslök Forma små ägg av krämen och servera vid sidan av sillen med massor av klippt gräslök. Om man vill ha en hård kräm, vispa då crème fraichen med elvisp eller i matberedare innan äggen blandas i www.koket.se
Matjessill med dill och gräslök ) och det kan faktiskt vara så att det är bland dom enklaste och snabbaste inläggningstipsen vi någonsin provat och delat med oss av Mårtenssons kök
Matjessill med kokt ägg, rödlök och dill Blanda ägg, rödlök och dill, smaka av med salt och nymalen vitpeppar, fördela blandningen på matjessillen Svt
Matjessill med brynt smör, ägg och kapris Hacka äggoch rödlök. Lägg upp som en hel filé på ett fat. Bryn smöret gyllene och häll över hela anrättningen Svt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.