Potatisplättar med löjrom och crème fraiche
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g smör + extra att steka i
  • 13 ägg
  • 12 dl mjöl
  • 11-2 dl mjölk
  • 12 kokta potatisar, rivna
  • 1 salt och mald svartpeppar
  • 1 löjrom
  • 1 hackad lök
  • 1 dill
  • 1 crème fraiche
  • 150 g smör + extra att steka i 3 ägg 2 dl mjöl 1-2 dl mjölk 2 kokta potatisar, rivna salt och mald svartpeppar
  • 1 Servering löjrom hackad lök dill crème fraicheSmält smöret. Vispa ihop det med ägg och mjöl. Tillsätt mjölk och riven potatis. Stek små plättar i smör. Servera med löjrom, hackad lök, dill och crème fraiche.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.