Smaka av såsen med honung, salt och svartpeppar. På högersteget bestämde jag mig för att baconet från Gårdsbutik Thuresson skulle användas tillsammans med lite av mina hemmagjorda soltorkade tomater
Den enda skillnaden med min och hans pasta är nog att jag tillsätter parmesanost i min sås, då blir det extra nötigt, saltigt och nästan förbjudet gott
AVsluta med att vända i räkor och rom samt smaka av med nymald svartpeppar och salt. Börja med att skala räkorna (spara gärna skalet till ett fondkok), riv parmesanen samt hacka önskad mängd dill
Gör ett gott potatismosoch spritsa ut det (se bild). Lägg fisken i en ugnsfast form, skär skåror i fisken och lägg i gorgonzola, häll vinet över fisken samt pressa citron över, salta
Lägg i vitlöken tillsammans med den avrunna potatisen och mosa vitlöken med en gaffel. Koka potatisen under tiden enligt grundrecept, men lägg även i jordärtskockorna tillsammans med potatisen efter ett par minuter
Sås behövs inte med ett krämigt potatismos till det hela. När jag ändå hade rivjärn ochparmesan framme rev jag lite extra ost och blandade i potatismoset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.