Gothia cup är i full gång och lagethar gått vidare till A-slutspel. Tänkte passa på attlägga ut potatiskakan som vi åt på nyårsafton när vi är uppe på hotellrummet och tar det lite lugnt
Blanda crème fraiche, ägg salt och peppar. Passar utmärkt till den fyllda fläskfilén till nyår. Skala och riv ptatisen grovt och tillätt efter hand i crème fraicheblandningen
Ha ner allt i en skål och blanda ihop med ägg, grädde och kryddor. salt, peppar, oregano. Känn efter med en stickaatt de är genomlagade och attstanningenstelnat till
Placera ett smörpapperovanpåpotatiskakan och ställ en tung form eller annat ugnståligt tungt materialovanpå för attpotatiskakanskaligga under press när den gräddas
Tillsätt chokladen till smörkrämen, lite i taget. Pigall. Rör om tills den är väl blandad. Rör om regelbundet med en visp så att inget fastnar på sidorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.