300g soltorkade tomater. Sätt ugnen på 200 grader. Skala och skiva potatisen. Skär tomaterna i små bitar. Varva potatis, tomat och smulad fetaost i två ugnsfasta formar
Ca 15 -20 klippta soltorkade tomater. Skala och skiva potatisen. Koka upp potatisen i ca 2 minuter. Häll av vattnet och varva lök och potatis i en smord form
Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och rada upp tomathalvorna med snittytan uppåt. Nagga snittytan med en gaffel efter halva tiden – då rinner saften ur lättare
Ringla olivolja över samt krydda med salt. Hittade ett recept i senaste numret av Allt om mat på hemmagjorda soltorkade tomater - nu torkades de inte alls i solen utan i ugnen
Köper soltorkade, torra, ekologiska tomater och de använder jag ofta som de är, riktigt goda. Soltorkade tomater i raps- och olivolja - första försöket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.