potatisgratäng,. köttfärs. köttfärs. 1 portion100 gram nötfärs 5%180 gram potatis150 gram milda mat 4%3 färska champinjoner40 gram ost 17%1 vitlöksklyftaSalt, peppar, kött-& grillkryddaSkiva den skalade potatisen tuntFräs färs och skivade champinjoner och krydda med salt, peppar och kött-& grillkryddaVarva potatis, lite salt, peppar, vitlök och ost medköttfärsröran i en ugnsformAvsluta med ost och häll över grädden. Servera med grönsallad, tomat, gurka och majs som du blandar med 1 tsk rödvinsvinäger och salladskrydda
Lite variation till lasagne eller köttfärssås och en perfekt rätt att förbereda då de antingen passar bra att ha färdig i kylen och ta fram en dag efter jobbet eller att du förberett den stekta köttfärsen och har i kylen och en bunke med rå skalad potatis i vatten
Låt puttra några minuter, smaka av med salt och peppar. Så här kan man ju ta i överbliven köttfärssås, tacofärs eller kokt potatis som blev kvar efter gårdagens middag
Kommer med ett tips till imorgon på en krämig Köttfärsgratäng. God kväll alla bloggläsare. Den är enkel att göra och tar inte lång tid att förbereda och tillaga
Riv halloumin på rivjärn, blanda med övriga ingredienser, forma till biffar och stek. Jag åt mina med enbart grönsaker, men för er som vill ha potatis till så passar ju det utmärkt också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.