Vi käkade biffarna med ugnsstekt potatis och en kall sås (se recept nedan). Jag kan även tänka mig att det kan vara gott att servera biffarna med ris eller någon annan form av gryn samt en mustig tomatsås
Zucchini, purjolök och svamp stektes mjuka i smör. Jag känner själv dock att jag vill dela med mig ännu mer här inne av allt från goda recept till hem & inredning till pryltips till mer vikt- och hälsotips/inspiration och det är planerna för hösten
Smaka av med salt, peppar och färsk strimlad basilika. Skala och hacka lök och vitlök. Varva i en ugnssäker form lasagneplattorna med grönsaksröra, riven ost, fetaost, oliver och spenat
Koka blomkålen och potatisen i lite vatten tillsammans med lök, tomater, chilipeppar, gurkmeja, paprikapulver, asafetida och salt tills grönsakerna är nästan färdiga
Ansa och skiva svampen och stek den i en stekpanna med matfett, tills svampen får färg. Dra smeten från kanterna med en stekspade, så att lös smet kan rinna ner i pannan
Blanda vetemjöl, bakpulver, bikarbonat, salt, socker, örter och riven ost i en skål. Vispa ihop ägg, mjölk och olja, och blanda ner i de torra ingredienserna
Gör eget hamburgerbröd om du har gott om tid, eller köp köpebröd med gott samvete om du som jag fortfarande inte har återhämtat dig från förra brödbaket då treåringen fick tag i saltkaret och vände det upp och ner rakt ner i smeten
Krydda med oregano, salt och peppar och rör runt. Lägg potatisen på en plåt/ugnsform med höga kanter. Skala potatisen och skär varje potatis i fyra klyftor
Smaka av med pressad limesaft, salt och peppar. Låt det fräsa med några minuter. Skala lök och vitlök. Lägg upp grytan i en serveringsform, dekorera med räkor och musslor och dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.