Jag tycker att det kan vara svårt att lyckas med bröd som enbart har surdeg som jäsmedel. Nu verkar det som om min envishet äntligen har gett resultat, för denna gång lyckades jag få till ett surdegsbröd som inte bara gick att äta, utan som dessutom smakade riktigt bra
Jag letar alltid efter alternativ på mat att bjuda på, som kommer passa mig hyfsat och som kommer upplevas som bra och smakligt för någon som inte kör LCHF, och som kanske skulle få avsmak på rena gräddanrättningar med smör och ingen potatis
- Läs hela inlägget här 568gram R. Nötfärs. 568gram Röda linser (torra) 80 gram Kidney bönor (avrunna) 230gram Krossad tomat 500gram Champinjoner (avrunna) 230gram Lök gul 150gram Vitlök 10gram Hela färsen ger 110kcal / 100 gram Koka linserna innan du har i dem
Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Min lillasyster Malin och hennes familj var här dagarna innan så hon hjälpte mig lite med en del förberedande, och så bjöd vi min bror och hans familj och då hjälpte de till lite också… det gäller att vara lite om sig och kring sig när man sitter i knipa
Smörj en bakform med lite olja. Önskar du dig ett riktigt gott & saftigt bröd till jul som är snabbt och enkelt att baka- då är detta receptet perfekt för dig
Ibland så måste jag medge att jag bakar riktigt gott bröd. Rörde sedan ut detta med ung. Idag blev det ett riktigt gott bröd i min smak, helt utan surdeg
Lammytterfilé medpotatisgratäng och rosmarinrödvinsky. Eftersom det bara var lilla familjen som skulle äta lamm denna påsk så kändes en lammstek alldeles för stor så jag köpte några finfina lammytterfiléer och gjorde potatisgratäng till
Klassiskt recept på rulltårta med sylt – gör så här. Vispa ägg och socker riktigt vitt och pösigt. Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner det försiktigt omväxlande med mjölken i smeten
Bred ut smeten på två ugnsplåtar klädda med bakplåtspapper och strö över flingsalt. Skär rutor med kniv, kan även ‘försärkas’ halvvägs genom gräddningen
Riktigt mättande med mycket energi och snabbt lagat till lunch eller mellis. Croque Madame är makan till Croque Monsieur, varm ost- och skinkmacka, med stekt ägg ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.