Potatisgratäng med kikärtor, dill och fetaost
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Potatisgratäng med kikärtor, dill och fetaost
  • 4 portioner 1, 2 kg potatis av en fast sort
  • 2 ½ dl standardmjölk (3 % fett)
  • 2 ½ dl grädde
  • 1 tsk salt
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 150 g strimlad purjolök, färsk eller fryst
  • 200 - 250 g kokta kikärtor (se här) alternativt 1 tetra eller 1 normalstor plåtburk med konserverade kikärtor
  • 100 - 150 g fetaost eller salladsost
  • 3 msk finklippt dill
  • 1 dl riven lagrad ost
  • lite matfett till att smörja formen med

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.