Servera såsen med den kokta potatisen ochdillsåsen. Låt ärtfärsen steka med lökblandningen i några minuter, rör om och tillsätt ev lite vatten för att undvika att det bränns vid
Nu mina vänner, bjuder jag på en otroligt god och krämig potatisgratängmed smak av fetaost. Vi provade med en Chianti och det är ju aldrig fel enligt mig
12 st 350 g zucchini 3 salladslökar 150 g fetaost 1 dl vetemjöl 3 ägg 1/2 dl finskuren dill 1/2 tsk salt 1 krm nymalen svartpeppar neutral olja till stekning Till servering matlagningsyoghurt (10%) pressad vitlök Lägg till i inköpslistan
Kikärterna följde med i en Smakbox och passade ypperligt i den här salladen. Lägg över kikärter, avokado, fetaost, passionsfrukt, krydda med svartpeppar
Salladen gjorde jag på kikärter, tomat ochfetaost, som jag blandade med olivolja och balsamvinäger. Blanda tomater, gurka och kikärtor med olivolja och vinäger
400 g pappardelle 2 bananschalottenlökar, skalade och finhackade 1 röd chilifrukt, finhackad 2 citroner, finrivet skal och saft 0,75 dl olivolja, mild 2 g äggula 150 g fetaost 400 g svamp, t ex skogschampinjoner eller kantareller 1 kruka färsk dill, hackad salt peppar olivolja, till stekning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.