Potatiscurry från Kashmir, nybakt chapati, mango chutney och en enkel raita
Bistro Björn
Bistro Björn
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 personer:
  • 2 tsk paprikapulver utrört i
  • 5 dl vatten
  • 2-3 potatisar per person
  • 1,5 dl matyoghurt
  • 200 g skivad schalottenlök
  • 4 vitlöksklyftor
  • 6 hela kardemummakapslar, lätt krossade (eller 1/2 tsk mald kardemumma)
  • kardemummakapslar
  • 1 kanelstång
  • 3 kryddnejlikor
  • 2 tsk mald koriander
  • 2 tsk mald fänkål
  • 3/4 tsk mald spiskummin
  • 1 msk finhackad ingefära
  • 1/2 tsk gurkmeja
  • 1/2 dl tomatpuré
  • 1,5 tsk salt
  • salt
  • 4 dl siktat grahamsmjöl
  • 1-2 dl vatten
  • 1 tsk salt
  • 2 dl matyoghurt
  • 1 msk smör
  • 3 kardemummakapslar 1 kanelstång
  • 3 nejlikor
  • 1/2 msk garam masala
  • 1 tsk gurkmeja
  • 2 krm salt
  • 3 dl basmatiris

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.