Idag blev det snabblagade potatisbullar här hemma. Äntligen tillbaka med lite matinspiration. Stek bacon i sitt eget fett och sedan rinna av på hushållspapper
Men potatisbullarna klara helt klart att stå på egna ben med eller utan blod som alternativ. Stek i riktigt med smör och servera med lingon och bacon/fläsk
Jag har nog alltid gillat potatisbullar, men det är en sån rätt som lätt faller i glömska. Servera med knaperstekt bacon, rårivna morötter och lingonsylt Och det måste ju sägas att hemmagjorda helt klart är bättre än köpebullarna
Häll pastan, salladen, fetaosten och baconet i en större salladsskål, häll i blandningen med vatten, majonnäs, crème fraiche och vitlök, blanda noga, så att hela salladen blir krämig
5 portioner 9pp/portion500g fläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dl milda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilén i bitar Stek till fin färg,Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort. 1pkt bacon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.