Pressa de kokta potatisarna och blanda med äggen, krydda med salt & peppar. 200g Rökt sidfläsk8st Kokta potatisar, pressade3st Ekologiska ägg4msk SmörSalt & vitpeppar från kvarnSåhär kan man göra
Vad passar bättre än riktig husmanskost en regnig och kall söndag som denna. Idag gjorde jag klassiska Wallenbergare till middag som blev riktigt saftiga och fick en härlig krispig yta
Serverades med potatismos, lingonsylt och ärtor. Servera med lingonsylt och potatismos . Lingonsylt. Wallenbergare med potatismos, lingonsylt och ärtor
Skala och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Häll av vattnet. Mosa eller pressa potatisen. Tillsätt, ägg, matfett, mjölk, salt och peppar och rör till ett smidigt och fast mos
Collage med bilder från Saltå kvarn, GoGreen & Risenta. Bönor och linser är resurssnåla. Istället för att kräva gödning tillför de kväve till jorden under sin tillväxtperiod
Jag har faktiskt aldrig kokat lingonsylt förut. Jag har redan kokat flera satser med smaskig blåbärssylt (se här) men lingonsyltkoket har dröjt ända tills nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.