Skala och klyfta potatis och rödbetor. Lägg i en smord ugnsform och salta och peppra. Vispa ihop crème fraiche och grädde och häll över potatis och rödbetor
13 st normalstora morötter 1 st gul lök 1 st ägg 2 msk ströbröd 2 msk potatismjöl ca 2 krm salt 1 krm vitpeppar Rapsolja till stekningSkala och finriv morötterna, hacka löken. Forma biffar (blir på satsen ca 8-10 stycken) och genomstek knapriga på medelvärme i stekpanna med rapsolja
Och då har jag gjort ratatouille så, så många gånger. Ratatouille är enkelt att laga och det lönar sig att göra en större mängd åt gången, för det är så gott och blir godare dagarna efter man lagat det
Denna kikärtsgratäng kom till en dag när jag var sugen på en liknande gratäng, med kyckling och bacon, som jag brukade göra förr i tiden när vi käkade kött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.