Skala och skiva schalottenlök. Finhacka purjolök och skär av buketter från broccolin. Tillsätt kryddor, champinjoner, paprika, lök, purjolök svarta linser och låt fräsa i någon minut
Skala och tärna morötter och rotselleri, finhacka vitlök och strimla purjolök. Bryn morötter och rotselleri i margarin i en kastrull ett par minuter, tillsätt vitlök och purjolök och fräs glansig
salt och malen vitpeppar efter smak. ex persilja och purjo. Dela, kärna ur och skölj paprikor. Hacka löken och bryn i smör, stek med den skalade och hackade paprikan, paprikapulver, salt och peppar
Skala potatisen och skär i bitar. Skär falukorven och purjolök i bitar. Tillsätt 1 krm salt och buljontärningen. När potatisen kokat i 10 minuter, tillsätt falukorv, purjolök, tomatpuré, örtsalt och persilja (alternativt dill)
Skala och hacka vitlökarna. Hetta upp en kastrull med olivolja och fräs vitlöken. Häll i vatten och buljongtärningarna, tillsätt de krossade tomaterna och paprikapulvret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.