Post-påskmeny: Melonsallad med fetaost, silltallrik och apelsinjordgubbar med vaniljgrädde
Pyttes. Matblogg nr 59267054
Pyttes. Matblogg nr 59267054
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 g skalad och tärnad vattenmelon
  • 100 skalad och tärnad gurka
  • 50 g god fetaost
  • 1 liten röd lök
  • 5-6 stora basilikablad
  • 3 tsk olivolja
  • 1 tsk rödvinsvinäger
  • Salt och peppar
  • 1/2 liter jordgubbar, knappt
  • 1 apelsin 3 msk råströsocker eller strösocker
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 tsk äkta vaniljsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.