Som ni vet så testar jag just nu att laga mat i en Crock-Pot. Köttet var riktigt saftigt, mört och det smakade så gott tillsammans med alla grönsakerna
Skala lökarna och lägg i. 1 flaska porter, 50 cl. 1 Putsa köttet och skär i lite större bitar. Koka upp öl, saft, soja, fond, krossade enbär och pepparkorn
Skala och klyfta lökarna, skala och skiva vitlöken. Skala och skär morötterna i skivor. Lägg ner köttet, lite i taget, så att buljongen kokar hela tiden
I helgen lagade jag en rustik Portergryta som jag serverade med rotfruktsmos. Men maten blir mer höstlik med alla svenska rotfrukter som finns att handla nu i våra affärer och torg
Idén med en crock-pot är att man kan förbereda middagen på morgonen innan man går ut och sedan komma hem till en varm färdig middag lagad från grunden, så att man slipper stå och svänga ihop något snabbt när man är så hungrig att magen skriker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.