Portabelloburgare med karamelliserad lök, tryffelkräm och grönkål
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 4 stora portabellosvampar
  • 2 msk smör eller mjölkfritt margarin
  • 0,5 kruka gräslök
  • 4 hamburgerbröd
  • 2 stora gula lökar
  • 3 msk rapsolja
  • 1 dl öl
  • 4 skivor ost, t ex präst eller vegansk
  • 3 stjälkar grönkål
  • 1 msk olivolja
  • 0,5 citron
  • 2 dl havre fraiche eller crème fraiche
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 msk tryffelolja
  • salt och peppar
  • 4 stora portabellosvampar 2 msk smör eller mjölkfritt margarin 0,5 kruka gräslök 4 hamburgerbröd 2 stora gula lökar 3 msk rapsolja 1 dl öl 4 skivor ost, t ex präst eller vegansk 3 stjälkar grönkål 1 msk olivolja 0,5 citron 2 dl havre fraiche eller crème fraiche 1 klyfta vitlök 1 msk tryffelolja salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.