Mycketgodmaträttsom jag testade i helgen. Kör till en slät massa. Här är recept på Fyllda portabello. Receptet kommer fån en boksom heter "Grön Paleo", mensom vanligt har jag ändrat lite i receptet
Portabello, halloumi – & aubergineburgare medpolentapaneradesötpotatisstripsochcitronkräm – ja den rubriken talar väl egentligen för sig själv om du frågar mig
Medolja i botten av en ugnsfast form placerade jag två stycken portabellomedovansidan nedåt, hällde merolja över de blottadesvampskivornaoch saltade ganska mycket, innan de åkte in i ugnen
Ingredienser Portioner. 4 2 vitlöksklyftor 3 mskolivolja 400 g hela skalade tomater 1/2 dl vatten 1 msktomatpuré 1/2 mskhonung 2 mskbalsamicovinäger salt och peppar 250 g portabellosvampar 500 g pappardelle persilja och vitlök 1 dl ricottaost 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Merinfo Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.