Hemmagjord lammfärsburgaremed handkavlat hamburgerbröd från Söderbergs bageri. Även här är det högst individuellt vad man gillar att ha på hamburgaren, en del gillar dressing, andra gillar torkad lök så kör med det du gillar
Inte så konstigt då det här är en fantastiskt mummig rätt, som helst bara äts med händerna. Blanda lammfärsen och vitlöks/ingefärspastan ordentligt och ställ åt sidan så länge
Servera de grillade portabellaspettenmed paprikasalladen och tomataiolin. Portabellaspett. Finhacka vitlöken och chilin, blanda hacket med persilja och olivolja
Portabella på rosmarinspett med paprikasallad samt tomataioliPortioner. Portabellaspett. Finhacka vitlöken och chilin, blanda hacket med persilja och olivolja
Blanda ihop lök, vitlök och paprika med kryddorna och lammfärsen för hand eller med degkrokar. Peta i en av biffarna och kolla så att köttsaften är klar, lägg sen upp på ett fat och servera med valfritt tillbehör
God kryddad lammfärsmed en bit fetaost i mitten inlindad i parmaskinka som sedan steks i ugnen. Lägg skinkan i skålarna som ett kors så att ändarna häger utanför, fyll till hälften med färs, lägg i osten och fyll på med resten av färsen och vik sedan över skinkan så att det blir som ett paket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.