Pork belly med rösti och svampstuvning med vitt vin
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • salt
  • några kvistar timjan
  • 125 C. Lägg fläsket i en smord form. Massera in rikligt med salt i svålen och strö lite salt över resten av fläsket också. Lägg timjan på köttet. Låt fläsket stå inne minst 2 timmar tills köttet känns mört.
  • 4-5 medelstora potatisar
  • 1-2 jordärtskockor en klick
  • smör till stekning
  • 1 vitlöksklyfta lite färsk timjan
  • 1/2 dl vitt vin
  • 1,5 dl creme fraiche
  • 1 dl vispgrädde
  • 1-2 tsk dijonsenap
  • 1 nypa socker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.