1000 g potatis 1000 g ryggbiff (av dovhjort) 2 krm svartpeppar 2 krm salt 250 g smör ca 1 dl mjölk ca 1 msk vispgrädde 500 ml bearnaisesås 25 g parmesanost, riven 500 g grön sparris 1 krm salt 1 ml citronsaft 200 g kantareller (gula) 2 msk majsstärkelse 0,5 l vispgrädde 3 msk oxfond
Platta till potatisen med en stekspade och lossa undertill med stekspaden. Vänd potatisen försiktigt med stekspade och tallrik, genom att vända tallriken upp och ner över potatisen och sedan vända upp och ner på pannan så potatisen hamnar på tallriken
Tycker det är kul att se vilka recept som är populära bland er läsare och ett recept som hängt med i toppen i många år nu är den klassiska veckosalladen
Currysås – en enkel currysås som går riktigt snabbt att göraKebabsås – Mild kebabsås precis som pizzerianPasta Alfredo med kyckling – En krämig pasta med kycklingSaftig limpa – Ett saftig och riktigt enkelt recept på limpaTunnbrödssnittar med rökt kött och pepparrot – Perfekt tilltugg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.