Pontus grillade lax med dillmajo och vårprimörer
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 gram laxfilé , tinad
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 olivolja och smör
  • 2 dl majonnäs
  • 0.75 kruka(or) dill , finskuren
  • 2 msk citronsaft
  • 1 salt och svartpeppar
  • 600 gram potatis (ar)
  • 4 st morötter
  • 0.5 knippa(en) sparris
  • 0.5 knippa(en) rädisor
  • 4 st salladslök (ar)
  • 2 st dillstjälk(ar) , plockade dillvippor
  • 3 msk smör
  • 1 salt och vitpeppar
  • 4 skiva(or) citron (er)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.