Vi gjorde egengjorda pommesfrites, så himla gott. Helgen som gick var bra, fick gjort lite i trädgården och växthuset, lite träning, god mat och avslappning
Vattnas i munnen på mig av att bara kolla på bildern, så gott. Skär upp sötpotatisen i stavar. Låt sedan vattnet rinna av (lägg på hushållspapper och torka av)
Det blir naturligtvis betydligt godare än att fritera frysta pommes från affären också, samt att det funkar riktigt bra som ett lite festligare tillbehör till många typer av kött
In med pommes i ugnen enligt anvisning. När pommesen är klar, strö över mozzarella och färsk persilja. 1 påse pommesfrites, gärna den tjockare varianten. -Mama Skogly ♥ 1 påse pommesfrites, gärna den tjockare varianten
Skala potatisen och skär i stavar. Låt dem få ett kort uppkok i kastrull, häll av vattnet, skölj med kallt vatten och lägga att svalna på handduk (bred ut dem)
Jag vågar påstå att polenta pommes är så pass goda att man nästan inte kan sluta äta – fick medhåll av maken De är krispigare än pommesav potatis och har en härligt god smak av majs och parmesan- smaksättningen kan varieras efter eget tycke
Torka av väl på papper, viktigt att dem är torra. Trippelfriterade pommes är riktigt krispiga pommesfrites som är krispigt frasiga på utsidan och härligt krämiga inuti
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.