400 g haricotsverts. Stek haricotsverts och strödröd i olivolja i ca 5 min. 400 g haricotsverts. Dagens middag blev en succé där jag testade lite olika smaker, var lite osäker på hur fetaost och pepparrot skulle göra sig tillsammans
resten av familjen skall äta pommes frites, vad ska jag äta till ytterfilén. Kålrotspommes är inget som jag själv kommit på, inspirationen kommer ifrån bloggen 56 kilo
Häll av och ställ kallt. Koka frysta haricotsverts enligt anvisning på förpackningen. Värm baconfräset tillsammans med haricotsvertsen i en stekpanna under omrörning
150 g Färska haricotsverts. 11 msk MatoljaSkär av båda ändarna på haricotsverts. 1Tillsätt haricotsverts och stek i ca 5 min tills de fått färg. 1Medan haricotsverts steker, skär ingefära i tunna stavar. 1När haricotsverts fått färg, tillsätt ingefära, salladslök, vitlök och haricotsverts
Vi gjorde egengjorda pommes frites, så himla gott. Helgen som gick var bra, fick gjort lite i trädgården och växthuset, lite träning, god mat och avslappning
Kom över kokboken "Mat på minuten" - asiatiskt av Farina Wong Kingsley. Skärbönor med fläskfärs var jättegott även om jag bytte ut skärbönorna mot haricotsverts som jag hade i frysen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.