Gjorde lite härliga mjölkchokladpraliner med daimtryffel lagom till julafton. ville testa på en av mina nya pralinformar som jag köpte hos chokladgallerian
Nu känns det som en evighet sen ja skrev sist,men har inte mått så bra men nu börjar det kännas bättre så nu hoppas jag kunna visa det jag har hållt på med
Bryt cholkaden i mindre bitar och smält i ett vattenbad på spisen eller i micron. Fyll ischokladformarna med den smälta chokladen och vänd dem därefter upp och ner så att det mesta av chokladen rinner ur
Ingredienser till chokladen1 dl raw kakaosmör. 1/2 dl kallpressad kokosolja. 0,75 dl kakao. Några droppar stevia (går självklart att söta med agave eller honung)
Fick en bok i julklapp förra året som heter "Julgodis för små och stora sockerbagare", hade helt glömt bort den men så fick jag syn på den i kokbokshyllan och tyckte de var passande att läsa igenom den nu så här i jultider
Kikade in på Söta saker och möttes av en trevlig syn. Polkapraliner. Det lät som något i min smak. Därför testade jag också och det blev himla trevligt
Polkapraliner. Har du svårt för körsbär i likör och nougatkrisp. Eller tillhör du dem som rasade när de hörde att trillingnöten tagits bort ur vår mesta julchokladlåda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.