Lingonkola , 30-40 st 2 dl frysta lingon 1 ½ dl vispgrädde 2 ½ dl strösocker 1 msk ljus sirap Klä en form, 20x20 cm, med bakplåtspapper. Låt koka på medelvärme tills kolan håller 125°. 30-40 st
Choklad- och polkakola Ca. Choklad- och polkakola Ca. . Här kommer julgodis nummer 5. Det är samma recept som på chokladkolan som jag bloggat om tidigare, med skillnaden att den här är strösslad med krossade polkagrisar
Det här är första gången som jag provar att göra egen likör. Receptet har jag hittat i en klassisk kokbok från 1891 som heter Science in the Kitchen and the Art of Eating Well av Pellegrino Artusi
De senaste veckorna har det provlagats, provlagats och provlagats, rätter har förkastats eller fått godkännande, vin- och matkombinationer har undersökts
600-800 g högrevsfärs. Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. 600-800 g högrevsfärs
25-30 st. 25-30 st 2 dl rårörsocker. . Snart är det jul. Just i år betyder det inte bara massor av mat och julkakor, att världens bästa bror kommer hem och att ännu en världsmysig jul hos mormor och morfar är på gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.