Poké bowl med lax
Touchoftaste
Touchoftaste
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 dl ris/sushiris, tillagat
  • 12 msk risvinäger
  • 12 msk socker
  • 11 tsk Bong Touch of Taste Asian Fond Red and Hot
  • 1200 g lax
  • 14 små grillspett
  • 1 salt och peppar
  • 14 st salladslökar, tunt skivade
  • 14 dl rödlök, strimlad
  • 12 msk lime, pressad
  • 12 msk honung, flytande
  • 110 cm gurka
  • 14 msk sushi gari, inlagd ingefära
  • 1 Dressing
  • 14 msk majonnäs
  • 12 tsk Bong Touch of Taste Asian Fond Red and Hot
  • 11 tsk srirachasåsKoka riset enligt instruktionerna på förpackningen. Värm försiktigt upp risvinäger, socker och fond till sockret löst sig. Smaksätt det kokta riset med blandningen och låt det svalna till rumstemperatur. Dela laxen i 4 bitar och trä dem på grillspett. Smaksätt laxen med salt och peppar och grilla dem på hög värme. Marinera löken i lime och honung. Efter 10 minuter är den klar att använda. Skär gurkan i tunna strimlor. Vispa samman majonnäs, fond och srirachasås och smaka av. Lägg lite ris i botten på en skål och toppa med lax, grönsaker och tillbehör, avsluta med att ringla över dressingen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.