Fördela den färdiga pastablandningen på fyra tallrikar, toppa varje tallrik med ett pocheratägg. Lägg då i det knaperstekta baconet och låt allt fräsa på medelvärme
Servera ägget på det stekta riset med en klyfta lime, koriander och prik nam pla. Rätten serveras ofta med friterat ägg, lime och prik nam pla (chili fisksås)
Stek kantarellerna och kräftstjärtarna i smör. Här kommer ett fiskrecept med höstsmaker. Jag tycker om att servera potatismos med fisk, det tar bort den lite torra smaken fisk kan ha ibland
Plocka upp äggetmed en hålslev eller liknande och låt rinna av på en kökshandduk. Fräs lök och vitlök i smöret i en liten kastrull på medelhög värme tills den blir genomskinlig
Lägg ner naanbrödet ett i taget med den smörade sidan nedåt. När såsen puttrat en tag på spisen och smakerna trädit fram gjorde jag små fickor i såsen och knäckte i fyra stycken ägg
Dela soltorkad tomat- och basilikasmöret i portionsbitar och lägg upp på de varma rödingfiléerna. Stek rödingfiléerna i rikligt med smör på medelvärmemed köttsidan ner
Finhacka vitlöken och lägg i en mixer tillsammans med smör och sardeller. Skala och dela äggen. Häll bort vattnet och blanda grönsakerna med salladsbladen, olivoljan och citronsaften
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.