Häll över citronsaft, dragon och vitlök. Salta fisken. Lägg i fisken. Vitfisk med dragon, citron och vitlök (4 personer). ca 600 g färsk/tinad vitfisk (vi hade lyxig färsk spätta, men frysblock som är tinade fungerar lika bra). 2 pressade vitlöksklyftor. ca 600 g färsk/tinad vitfisk (vi hade lyxig färsk spätta, men frysblock som är tinade fungerar lika bra). 2 pressade vitlöksklyftor
Blanda ihop soja, ingefära, sesamfrön och vitlöksklyftor i en skål. Lägg fiskfiléerna i en ugnform. Även idag blev det en smaskens middag, receptet kommer här
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligt osmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås till fisk, faktiskt
4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vitfisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Fördela sparrisen runt fisken. När fisken e klar så lägger du lite räkor ovanpå. Koka 8-10 potatisar i saltat vatten när du precis ställt in fisken. 5-6 torskfileer. 1 burk vit sparris. 5-6 torskfileer. 1 burk vit sparris
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. Den här goda kladdkakan med vit choklad och saffran gjorde jag till bokklubbsjulmiddagen, och eftersom jag hade lite tidspress när jag fixade med middagen blev allt inte helt perfekt
Hetta upp en nonstick-stekpanna och lägg i smör och olja och sedan körsbärstomaterna. MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterPinterestGillaGilla Laddar
Gör en fin räk- eller musselsås till fisken i stället för citronsås. Koka broccolin i lättsaltat vatten några minuter - spenaten behöver bara tinas och värmas om du använder djupfryst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.